Powered By Blogger

tiistai 13. joulukuuta 2016

Kiire ja unohus



Kiirekiirekiire!
Heipa! Haluaisin tännään tietää, mikä on semmonen ala (ammatti) misä ei oo joulun alla kiire? Tai onko ylipäätään sellasta? Miksi kaikki pittää tunkia sammaan aikaan tapahtuvaksi ja vuojen loppua kohti vauhittaa tahtia? Niin miksi?? Olisko sellasta työtä mikä olis joulukuusa taputtelua vaille valamis? Vuosi loppuu ja työt on saatu päätökseen. Voikko kertua jos satut tietään.

Kiireesä ei muista hengittää. Siis että hengittää vaan pinnallisesti, ei kunnolla syvvään. En mää nyt niin blondi oo että unohtasin koko hengittämisen. Tai no en tiiä, ehkä..
Kiireesä ei muista pukia housuja. Tai unohtaa pukiko ne ja pittää tarkistaa pari kertaa.
Kiireesä ei muista syyä oikein, tunkee melkein mitä vaan suuhusa. Ja kun on tarpeeksi väsyny, ei muista syyä ollenkaan. Sitte pittää napostella. Mää ainaki napostelen. Otan töitten lomasa keksin tai voisarven tai minkä vaan pienen mikä tullee vastaan ja pistän suuhun. Liika ussein. Ei auta painon puottamisesa. 

Eikä kiireesä myöskään jouva nukkumaan ja sitte sitä on päivän ihan tollon koppina. Niinku mää olin tännään. Tuntu ettei jalaka nouse eikä jaksa suupieliä nostaa hymmyyn asti. Kiitos työkavereitten härskien juttujen, nousiha ne kyllä välillä! Unohtelin kaikkia asioita, piti oikein keskittyä tekemisiisä. Kävelin eestakasin tajuamatta mitä pittää tehä. Hah ja palakka juoksi! Menneehän tuo päivä näköjään nuinki!
Ihan pihalla olua jatkoin työpäivän lopusa pihalla. Säikähin oikein ku lähin käymään ulukona nakkaamasa biojätteitä ja muita roskiin ja siinä roskakärryä lykätesä mietin mihin töihin tullesa pistin auton. Ei ollu nimittäin normaalilla paikalla. Sitte muistin, että mainittin asiasta työkaverillekki, miten olin ajanu kauemmas ossuuspankin paikoille ku ei muita ollu vappaana. Ne ossuuspankin autopaikat on sielä roskakatosten vieresä. Vaan siinäpä ei ollu yhtään autoa. Kattoin monta kertaa ihimeissäni tyhyjää parkkipaikkaa ja tuli jo hätä! Ei helevetti! Joku on varastanu mun auton! Tuohonhan mää sen ajjoin ja siitähä oli puhettaki työkaverin kans! Misä se on?? Apua!! Polliisi!! ...Sitte käännyin ympäri ja huomasin että ajjoinki sen pois op:n paikalta ku oven läheltä vapautu paikka.. Sielähä se pikku masta seistä näpötti ohuen lumipeitteen alla. En ollu tuntia! Ei hitto mun pittää alakaa nukkua enemmän!
Suosittelen sullekki nukkumista. Nyt! Hyvvää yötä!

Ja Pee äS! Kaikista hirveintä on ku unohtaa ostaa suklaata! Unohin ajjaa kaupan kautta kotia. Koko päivän aattelin iltateetä ja vatzerin joulupoksia. Ja sitte unohin! Voi ärpäle.. No, unohin myös että yritän laihuttaa joten vahinkoa ei siis tapahtunu..

Suosittelen tätä vinkkiä jos sääki unohat laihuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?