Powered By Blogger

perjantai 18. marraskuuta 2016

Pieni pohjakuntotesti



Hep! Pohjakuntotesti suoritettu! Eihän se ollutkaan niin kamalan vaikeaa! Muka punnerrusten takia en ees olis viittiny aloittaa, mutta pakkohan se oli kun täälläkin mainostin. Ja kannattihan se, nyt on mustaa valakosella mistä lähetään nousemaan ja parantamaan! Vähän mua kyllä huolettaa, että tuhoutuuko mulla tässä kuukauden aikana paljon noita aivosoluja. Ku oman empiirisen tutkimukseni mukaan niitä näyttää olevan yleensä vähiten niillä, jotka eniten jumppaa tai nostelee painoja. Tai ehkä ne vaan piilottaa älykkyytensä niin hyvin, etten tajua, ku oon vain keskivertoihiminen. No, ehkä jumppaan vain naftisti ja muistan välillä juodakin niitä aivosoluja kadoksiin. Pakko mainita sulle, kun kerran tapasin erään uskomattoman kuntosalitapauksen! Tämä tuntui olevan siinä ja siinä rajalla, että osasi kirjoittaa sukunimensä. Etunimi varmasti sujui jo. Oliko vähän tylysti sanottu? No, menepä itse ja voit todeta saman. Tämä suuren, tyhjän hymyn omaava henkilö löytyy eräästä nimeltämainitsemattomasta pohjois-suomessa sijaitsevasta erikoistuotemyymälästä. Kierrä vaikka kaikki, uskon että kun tämä tapaus tulee vastaan, tiedät heti kenestä on kyse. Nyt joku hermostuu että mitä se läski siellä itkee. Että meneppä ja jumppaa tarpeeksi niin ei ole aikaa haukkua muita. Eikä aivosoluja. Ei mulla ole tarvetta miellyttää ketään mielipiteilläni, eikä kyllä mitään tarvetta haukkuakaan ketään. Harmi vaan, kun joskus tuppaa tulemaan niitä aivan älyttömiä tapauksia vastaan..

Niin, niitä tuloksia! Tein 30 sekuntia kutakin liikettä. Vatsalihaksia tein siinä ajassa 21, punnerruksia polvet koukussa 11 ja kyykkyjä 20. Kyykyt oli mun lemppareita ja helpoimpia, koska mulla on niin upeat ja hyvinmuodostuneet pohjelihakset jo valmiiksi. Sitten tein vielä selkälihaksia 60 sekuntia. Niitä tuli 50 kappaletta. Ei herranjestas, enpä olis ikinä uskonut, että tämmösiä päivittelen ihan muidenkin luettavaksi! Olenkohan jotenkin lihaskuntovastainen ihminen, hä? Tai ehkä näissä ei vaan mun mielestäni ole mitään muita ihmisiä kiinnostavaa. Ehkä korkeintaan jotain urheilulääkäriä tai personal traineria, joka haluaa nähdä, kuinka rapakunnossa nainen voi olla. No enhän mä nyt ole, enhän?.. Teeppä ite nuo samat testaukset ja kerro miten kävi! Kato vaikka ohjeet sieltä #munlupauksen sivulta.


Palkitsin itseni hikisen testin päälle tanssimisella, enkä viinillä tällä kertaa! Pistin mahtavia energisiä biisejä huutamaan sievästä blue tooth-kaiuttimestani ja annoin palaa niin lujaa kuin voi antaa palaa 1,5 metriä kertaa 1,5 metriä kokoisessa ”kotitanssistudiossa”. Uuu ja aah sitä liikkeen tuomaa vapautta! Siihen saakka, kun sormet pitää koukistaa aina sivulle kättä heilauttaessa, ettei kynnet osu tummaan tapettiin ja tee siihen valkoista koloa. Ja kovin pitkiä askelia ei voi ottaa, koska lyö muuten jalkansa pöytään tai johonkin muuhun huonekaluun. Mutta muuten, ahh sitä tanssia ja lantion liikettä! Palkitsin siis itseni tanssahtelulla lempparimusiikkini tahtiin. Ei hassumpi palkinto, ay? Enhän voi palkita itseäni alkoholillakaan näin maanantai-aamuna, enkä suklaalla? Kysymysmerkki!!!! Eikä minun kai pitäisikään jos tämä on olevinaan kuntoiluhaastis. Jossa pitäisi pudota painon samalla sen 7 kiloa kuukaudessa… Haluaisin tähän väliin taas muistuttaa, että älä lue tätä, jos et ymmärrä huumoria. (Ei kai nyt kukaan oikeasti voi luulla, että kuukaudessa voi laihtua 7 kiloa joku sellainen, joka ei paina yli 1400 kiloa?!!?) Nyt tähän väliin hotkaisen banaanin ja lähden toimittamaan äidillisiä velvollisuuksiani! Enkä postaa kuvaa siitä banaanista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?